Fortsett boligreisen

Skal du i budrunde

Du møter folk med ulike taktikker

Les mer om budrunden
Se filmen
Skyv for å svare
Avslutt
Nervøse
Nina

Nervøse Nina

Nervøse Nina bet negler før hun fikk tenner og bærer alltid kaffekoppen med to hender. Hun har vært med i over 20 budrunder, og nesten lagt inn bud én gang. Etter visning overbeviser hun seg nemlig om at markedets kollaps er like rundt hjørnet. Derfor er det lurt å vente. Det har hun vært bombesikker på siden 2006.

Les mer om budrunde
Gjerrige
Gjermund

Gjerrige Gjermund

Den eneste boka Gjerrige Gjermund koser seg med, er lommeboka. Den slipper han sjelden av syne. Hvis han skulle blitt fornøyd med et huskjøp, måtte gjennomsnittlig kvadratmeterpris og salgssum vært den samme. Når det gjelder budrunder er det bare ett ord som smelter på tungen hans. Og det er; skambud. Fungerer ikke det, ser du ikke mer til han.

Les mer om budrunde
Pål
Pappagutt

Pål Pappagutt

Pål Pappagutt lever etter to regler. Far bestemmer og far betaler. Hans lave selvtillit kompenseres av farens velfylte bankkonto. De er lette å få øye på, men desto vanskeligere å hanskes med i en budrunde. Mange har nok sett drømmeboligen fly gjennom taket sitt, i budkamp med disse. Trøsten må være at Pål Pappagutt er sjelden fornøyd og må ha noe større, så boligen kommer nok snart til salgs igjen.

Les mer om budrunde
Tanja
Titusen

Tanja Titusen

Hun er den innpåslitne fluen du aldri får viftet bort. Tanja høyner alltid budet med 10.000 kroner. En utmattelsesteknikk hun mener er svært effektiv. Det spiller ingen rolle om andre øker med fem eller hundre tusen. Tanja er der, like herlig, med sine nye ti irriterende tusen kroner over høyeste bud. Om det fungerer? Tanja says yes.

Les mer om budrunde
Siste Liten
Lars

Siste Liten Lars

Han er en fyr som synes 2 minutter er en evighet og på en halvtime kan han leve et liv. Derfor er det først når det nærmer seg 10 sekunder igjen av en budfrist, at han synes det er på tide å reagere. Det gjør at han er dømt til å tape. For dersom megler ikke rekker å videreformidle Lars sitt bud til boligselger skriftlig, og boligselger ikke rekker å akseptere skriftlig tilbake, er budet ugyldig. Dermed er budet til Lars verdiløst. Gi megleren litt bedre tid, og du vinner.

Les mer om budrunde
Bjarne
Bråkmaker

Bjarne Bråkmaker

Bjarne Bråkmaker smiler kun på bestilling, og prisen er høy. Han bruker mye av energien sin på å virke skremmende og ufin på visning. Finner han ikke feil, lager han dem selv og er ikke fremmed for å rive litt hardt i tepper og tapet. Høylytt spør han hvorfor det lukter så forbasket mugg på badet, før han gir bud direkte til megler når de andre har gått hjem.

Les mer om budrunde
Personvern

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

0%

Å kjøpe bolig er noe av det
viktigste du gjør.

Reisen starter i
hodet ditt.

Scroll eller bruk piltaster for å starte

Scroll eller bruk piltaster for å fortsette