Fortsett boligreisen

Boligforsikring

Vi har alt du trenger

Mer om forsikringer

Nyhet: Dobbel Boligforsikring

Smart hvis det tar tid å få solgt.

Vi har
dekningsgaranti

Vi har dekningsgaranti

Vi har dekningsgaranti på alle våre Best-forsikringer. Dekker noen det – dekker vi det!

Mer om dekningsgaranti

Forsikring

Forsikring handler først og fremst om trygghet. Nedenfor får du en oversikt over hva du bør tenke på ved bolighandel.

Nyheten Dobbel Boligforsikring

Å kjøpe ny bolig kan føles litt som å bygge korthus, rett og slett litt usikkert. For drømmeboligen har jo en tendens til å dukke opp før man har fått solgt den gamle. Derfor er det mange som lurer. Skal jeg selge eller kjøpe først?

Nå har vi lansert Dobbel Boligforsikring. Dobbel Boligforsikring får du hvis du velger Best-varianten av vår hus-eller innboforsikring. Du betaler altså ikke noe ekstra for denne tryggheten.

Får du ikke solgt den gamle boligen innen tre måneder etter at du overtar den nye boligen, dekker vi rentekostnaden på det gamle boliglånet ditt.

Slipp å bekymre deg for å betale doble utgifter.

Bestill her

Vi har Dekningsgaranti!

Vår Dekningsgaranti gir DNB-kunder ekstra trygghet. For vi garanterer deg minst like gode vilkår på våre Best-forsikringer ved et skadeoppgjør, som du ville fått som privatperson i et konkurrerende skadeforsikringsselskap i Norge. Du trenger ikke lure på om du ville vært bedre forsikret et annet sted.

Så, hva venter du på?
Ta kontakt for en helt uforpliktende prat.

Husforsikring:

Det er mange som ikke vet at de må ha husforsikring for å få boliglån.

Med vår husforsikring Best har du en av markedets beste forsikringer. Du får økonomisk hjelp hvis det skjer noe med huset ditt, for eksempel ved brann, sopp- eller vannskader. Vi hjelper deg med å få huset tilbake til samme standard som før skaden inntraff.

Innboforsikring

En innboforsikring dekker skader på tingene dine ved for eksempel brann, vannskade, flytting, tyveri og innbrudd. Vi opplever ofte at folk ikke er helt klar over hvor mye de faktisk eier, og verdien på alt sammen. Husk derfor på å ha riktig forsikringssum. Velger du vår innboforsikring med ubegrenset innbosum slipper du tenke på riktig forsikringssum.

Dersom du velger vår Best-variant på hus- eller innboforsikring er det også inkludert en flytteforsikring som dekker ditt innbo når du flytter fra gammel til ny bolig.

Eierskifte og kjøpsforsikring ved bolighandel

Vi anbefaler alle å kontakte en DNB eiendomsmegler for informasjon og eventuelt kjøp av disse forsikringene ved bolighandel.

Livsforsikring

Dødsfall forsikring

Klarer din familie å beholde hus og hjem uten din inntekt? Hvordan vil barna dine bli forsørget på kun en inntekt? Vil samboeren din ha råd til å kjøpe ut dine arvinger? En forsikring ved død gir dine etterlatte en engangsutbetaling og dermed en tryggere økonomisk fremtid.

Uføre forsikring

Forsikring ved uførhet sikrer deg en inntekt hvis du blir syk eller utsatt for en ulykke og må slutte å jobbe. Denne forsikringen er din viktigste livsforsikring og gir deg økonomisk trygghet, og gir familien evne til å betjene lån og beholde bolig når inntektene reduseres.

Kritisk sykdom

Kritisk sykdom gir deg en engangsutbetaling dersom du skulle bli alvorlig syk. Du får en rask tilførsel av penger ved sykdommens inntreden. Utbetalingen gir deg større økonomisk frihet til å bruke kreftene riktig og kan for eksempel dekke tapt arbeidsinntekt, eller gi deg mulighet for redusert arbeidstid.

Personvern

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

0%

Å kjøpe bolig er noe av det
viktigste du gjør.

Reisen starter i
hodet ditt.

Scroll eller bruk piltaster for å starte

Scroll eller bruk piltaster for å fortsette