Fortsett boligreisen

Innflytting

Gratulerer med nytt hjem

Les mer om innflytting
Dra for å pakke opp!
Flytte-
fordeler

Flyttefordeler

Å bytte bolig kan være krevende og hektisk, det er mange ting som skal ordnes. Som takk for at du valgte å ta boliglånet ditt hos oss ønsker vi å gjøre boligreisen litt enklere for deg. Vi har samlet et utvalg produkter og tjenester som kan hjelpe deg å få ned pulsen i en ellers stressende periode.

Les mer
DNB
fordeler

Våre beste fordeler

I DNB får du alt du trenger på ett sted. Både bank, forsikring og eiendomsmegling. Det betyr kort og godt at vi kan hjelpe deg med alt. Vi har gode betingelser, med høy kvalitet og gunstige priser. Det skal lønne seg å bruke oss.

Les mer om fordeler

Alle disse fordelene får du mulighet til å bestille etter at du har mottatt finansieringsbeviset fra oss. La oss gjøre flyttingen din enklere.

Flytteesker

Når du skal pakke er det viktig at du bruker flytteesker som tåler både stabling og transport. Hos Wittusen & Jensen får du bestilt flytteesker av god kvalitet. Eskene monteres uten bruk av tape, og er egnet til gjenbruk. Wittusen & Jensen leverer i hele landet, og du har produktene på døren innen 1-3 dager.

Bobleplast

For å unngå skader under transport, kan det være greit å pakke inn glass, porselen og andre skjøre ting i bobleplast. Hos Wittusen & Jensen får du kjøpt bobleplast på rull. Wittusen & Jensen leverer i hele landet, og du har produktene på døren innen 1-3 dager.

Søppelsekker

En vel så viktig del av pakkingen er å kaste eller gi bort ting. Når alle skuffer og skap er tømt, vil du bli overrasket over hvor mange søppelsekker du har fylt opp. Søppelsekkene kommer i ruller á 10 poser. Wittusen & Jensen leverer i hele landet, og du har produktene på døren innen 1-3 dager.

Visningsvask

Til visning er det viktig at boligen er ryddet og vasket grundig. Dette hever helhetsinntrykket og kan gi deg en bedre pris. Kanskje er du allerede i gang med ny bolig. Da kan det være greit med hjelp til rengjøring fra CityMaid. Ingen boliger er like, så hvor lang tid vi trenger avhenger av hva du ønsker vi skal gjøre for deg, men som regel får vi gjort mye på tre timer.

Flyttevask

CityMaid har egne team som er eksperter på flyttevask. Vi har med eget rengjøringsutstyr, og bruker miljøvennlige vaskemidler, microfiberkluter m.m. Du bestemmer selv hvor omfattende vaskingen skal være. Er det enkelte rom eller oppgaver du vil utelate, så tar vi bare det vi blir enige om.

Interiørrådgivning

Mange ønsker seg en gjennomført stil når de skal flytte inn i ny bolig og det er ikke alltid enkelt å se potensialet i egen bolig. Vi kan hjelpe deg med å finne din stil og atmosfære – akkurat slik du ønsker. Du får gjennomtenkte løsninger, og gjør færre bomkjøp.

Stylingrådgivning

For å få flest mulig boligkjøpere på visning, er det viktig med et positivt førsteinntrykk av boligen. Denne tjenesten er for deg som ønsker råd og veiledning om hvordan boligen best bør klargjøres før fotografering og visning. En riktig stylet bolig kan bidra til at boligen fortere blir solgt, og ikke minst høyere salgspris.

Boligalarm

Å trygge din nye bolig er lurt. Moderne alarmer har flere funksjoner som også kan være livsviktige. Hos Falck får du en boligalarm som er en kombinert brann- og innbruddsalarm. Boligalarmen skreddersys dine behov og du får Falck sin trygghetspakke med på kjøpet.

*Lenke til bestillingsløsning for flyttefordelene finner du på finansieringsplanen du mottar fra oss sammen med finanseringsbeviset. I tillegg sender vi deg en epost noen dager etter du har fått finansieringsbevis, hvor du også enkelt kan klikke deg inn i bestillingsløsningen.

Personvern

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

0%

Å kjøpe bolig er noe av det
viktigste du gjør.

Reisen starter i
hodet ditt.

Scroll eller bruk piltaster for å starte

Scroll eller bruk piltaster for å fortsette