Fortsett boligreisen

Leter du etter ny bolig

Finn riktig bolig

Les mer om leting
Se filmen om
Vignesgate 17, Lillehammer
Finn din
drømmebolig

Norges største boligkjøperregister

Vi har laget en tjeneste hvor du enkelt kan registrere hva slags bolig du er på jakt etter. Vi kontakter deg når slike boliger blir lagt ut for salg.

Registrer deg i boligkjøperregisteret
Du trenger også
et finansieringsbevis

Hva er egentlig et finansieringsbevis?

Finansieringsbeviset er en bekreftelse på hvor mye du kan låne. Det er en ramme fra oss, som sier hva vi mener du tåler av lån, uten å miste nattesøvnen.

Les mer om finanseringsbevis
Vi har
alltid åpent

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

For noen er det viktig med et legekontor i nærheten

Smart med kort vei
til kollektivtrafikk

Sjekk om det er
barnehage i nærheten

Bestill gratis verdivurdering
av egen bolig

Få bedre oversikt

Det er lurt å la oss vurdere hva den gamle boligen din er verdt, før du kjøper ny. Da vet du mer om hva du har å rutte med.

Vi har alltid åpent

«I en boligprosess tar ikke tankene pause klokken 17.00. Derfor gjør ikke vi det heller.»

Vi vet at veldig mange venter til dagen har roet seg, før de har tid til bank og bolig. Derfor holder vi åpent når folk vil snakke. Gode råd og nyttig hjelp 24 timer i døgnet.

Var du på visning og fant drømmeboligen i ettermiddag og lurer på om du kan by i morgen? Ring oss, vi er raskere på labben en mange andre. Et finansieringsbevis fra DNB har også en ekstra verdi, siden vi alltid bekrefter overfor megler at finansiering er i orden når de ringer. Dessuten får du ikke bare et bevis, men en finansieringsplan. Dermed får du bedre totaloversikt.

Som kunde i DNB har du også én kontaktperson som følger deg hele veien. Vi vet hvor viktig det er å ha en som kjenner saken din, og følger deg opp regelmessig. Du får ressursene og kunnskapen til Norges største bank, likevel kan du oppleve oss som liten.

Å søke lån på nettet gir like mange muligheter!

Vi ønsker å være fleksible, og tilpasse oss din hverdag. Derfor er det mange måter å kontakte oss på. Søker du på nett eller mobil får du samme personlige betjeningen som når du ringer eller går i en filial.

Når du sender oss søknaden digitalt, vil en rådgiver følge opp søknaden og ta kontakt med deg. Det betyr at lånesøknaden du sender ikke er ”låst”. Det er fullt mulig å gjøre tilpasninger etter vi har snakket sammen.

La oss kalle det et veldig godt utgangspunkt. For begge parter. Vi ønsker alltid å tilby lån, innenfor de rammene som passer best for deg.

Personvern

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

0%

Å kjøpe bolig er noe av det
viktigste du gjør.

Reisen starter i
hodet ditt.

Scroll eller bruk piltaster for å starte

Scroll eller bruk piltaster for å fortsette