Fortsett boligreisen

Leter du etter ny bolig

Finn riktig bolig

Les mer om leting
Se filmen om
Vignesgate 17, Lillehammer
Finn din
drømmebolig

Norges største boligkjøperregister

Vi har laget en tjeneste hvor du enkelt kan registrere hva slags bolig du er på jakt etter. Vi kontakter deg når slike boliger blir lagt ut for salg.

Registrer deg i boligkjøperregisteret
Du trenger også
et finansieringsbevis

Hva er egentlig et finansieringsbevis?

Finansieringsbeviset er en bekreftelse på hvor mye du kan låne. Det er en ramme fra oss, som sier hva vi mener du tåler av lån, uten å miste nattesøvnen.

Les mer om finanseringsbevis
Vi har
alltid åpent

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

For noen er det viktig med et legekontor i nærheten

Smart med kort vei
til kollektivtrafikk

Sjekk om det er
barnehage i nærheten

Bestill gratis verdivurdering
av egen bolig

Få bedre oversikt

Det er lurt å la oss vurdere hva den gamle boligen din er verdt, før du kjøper ny. Da vet du mer om hva du har å rutte med.

Hva er lurest?

«Visste du at 16 % av boligeiere leier ut hele eller deler av boligen sin?»

Det finnes ikke noe fasitsvar på dette. Mange synes det er trygt å selge først og kjøpe etterpå, da vet man eksakt hva man har å rutte med, og du slipper å betale på to boliger. Men tør du ta sjansen på at drømmeboligen dukker opp i tide?

Hvis du selger først og ikke klarer å kjøpe noe før du må flytte ut av den boligen du nå bor i, kan det bli ganske så krisestemning. Da må du flytte ut alle tingene dine, finne oppbevaringssted og kanskje leie noe midlertidig. Mye styr rett og slett. Derfor er det mange som kjøper først og selger etterpå.

Dobbel Boligforsikring.
Kanskje vi kan gjøre valget enklere for deg?

Nå har vi lansert nyheten Dobbel Boligforsikring. Det betyr at du kan forsikre deg mot doble utgifter. Hvis du har boligforsikringen Hus Best eller innboforsikring Best fra DNB, inkluderer den nå Dobbel Boligforsikring.

Blir du sittende med to boliger i mer enn 3 måneder etter at du har overtatt den nye boligen, dekker vi rentekostnaden på lån knyttet til den gamle boligen. For vi vet at hvis du må betjene to lån, er det ikke bare utgiftene som vokser, det gjør den ugreie klumpen i magen også.

Det slipper du nå. Les mer om forsikringer her.

Det kan hende du har behov for mellomfinansiering.

Mellomfinansiering er akkurat det det høres ut som. I den perioden du er «mellom to boliger», altså har kjøpt, men enda ikke har solgt – eller ikke fått oppgjør for den du har solgt, må du betale på ganske mye lån. Det kan være lurt å snakke med banken om å vente med å betale avdrag på lån i den perioden, da har du antakelig nok med å betale renter.

Vi gir deg en verdivurdering av boligen din.

Eier du en bolig i dag og skal kjøpe ny bolig, trenger du å vite hva boligen du eier er verdt. Da blir det enklere å planlegge hvor mye du har å rutte med. Du kan bestille verdivurdering hos DNB Eiendom. Det ligger også mer informasjon om det å selge bolig under punktet Eget salg.

Personvern

Døgnåpen bank

Vi har døgnåpen kundeservice. Kort og godt. Uansett når du lurer på noe, kan du ta kontakt med oss.

Boligchat 24 timer 04800

0%

Å kjøpe bolig er noe av det
viktigste du gjør.

Reisen starter i
hodet ditt.

Scroll eller bruk piltaster for å starte

Scroll eller bruk piltaster for å fortsette